Het hoogste slagingspercentage
van Nederland

Specialist in Vrachtwagen theorie

Vrachtwagen theorie in Amsterdam behalen

ABC Rijopleidingen heeft door het hele land locaties waar je theoriecursussen kunt volgen voor het behalen van jouw vrachtwagen rijbewijs. Zo ook in onze hoofdstad Amsterdam. Voor ieder examenonderdeel bieden we theoriecursussen waarin we doelgericht te werk gaan om jou alle kennis te geven die je nodig hebt. Hierdoor ben je goed voorbereid op het echte vrachtwagen theorie examen.

Je volgt per dag een cursus met daarop aansluitend het examen. Met onze ABC lesmethode zorgen we ervoor dat je het theorie examen zelfverzekerd en goed zal maken. Zo heb je binnen de kortste keren jouw vrachtwagen theorie op zak!

Block1.Title

RVM1

Verkeer & techniek
€375,-

Dit examen toetst de kennis van de verkeersregelgeving, verkeersinzicht en voertuigtechniek. Dit examen is verplicht voor rijbewijs C en D.

Block2.Title

VM2-C

Administratie goederenvervoer
€375,-

Dit examen toetst de kennis van alle aspecten die te maken hebben met goederenvervoer. Dit examen is verplicht voor rijbewijs C1 en C met code 95.

Block3.Title

VM3-C

Administratie cases code 95
€375,-

Dit examen toetst de kennis van alle aspecten die te maken hebben met het goederenvervoer. Dit examen is verplicht voor rijbewijs C met de code 95.

Totaalpakket

€22,- korting op totaal
€725,-

Meld je aan voor een complete vrachtwagen examen pakket (RVI, V2C en V3C). Een keuze voor dit pakket betekent direct slagen voor alle vrachtwagen theorie cursussen, tegen een voordelige prijs.

Bekijk wat anderen van ons vinden

Er gingen je al 6375+ geslaagden voor. Wil je ook je vrachtwagen of bus theorie?
Doe dat bij ABC Rijopleidingen.

9/10
beoordelingen
op Klantenvertellen
5/5
beoordelingen
op Facebook
5/5
beoordelingen
op Google

De beste theorie cursus in Amsterdam voor vrachtwagen en bus

Onze Amsterdamse rijopleidingen bestaan uit vrachtwagen theorie cursussen die gericht zijn op de verschillende examenonderdelen. We behandelen alle nodige informatie en scenario’s zodat jij de vrachtwagen theorie onder de knie krijgt. Zo heb je tijdens het theorie examen alle kennis paraat om deze succesvol te maken.

Een theorie examen blijft spannend en het lukt dan misschien niet om in één keer te slagen. Maar maak je geen zorgen, bij ABC Rijopleidingen Amsterdam krijg je dan een gratis theorie cursus. Zo haal je hem de volgende keer wel! Ook als je moeite hebt met de Nederlandse taal bieden wij graag wat extra hulp. Je krijgt dan drie gratis theorie cursussen zodat je extra aandacht kunt besteden aan de stof. Zo ben je goed voorbereid en kan je zelfverzekerd het theorie examen maken.

Naast de reguliere cursussen voor het theorie examen kan je bij onze locatie in Amsterdam ook terecht voor nascholing code 95. Dit is vereist wanneer je als vrachtwagenchauffeur je vakbekwaamheid wilt behouden. Volg bij ons de nascholing om veilig als beroepschauffeur werkzaam te blijven. Heb je overigens een medische keuring in amsterdam nodig? Dit is tevens mogelijk.

Bekijk hieronder de verschillende data en prijzen voor onze theoriecursussen en code 95 in Amsterdam:

Bekijk de cursus data & prijzen

Vrachtwagen theorie examen Amsterdam

De rijopleiding in Amsterdam bereidt je goed voor op het theorie examen. Deze bestaat uit drie onderdelen: Theorie-examen RV1, Theorie-examen V2C en Theorie-examen V3C. Je volgt per dag een van onze cursussen en doet dezelfde dag examen in het bijbehorende onderdeel. Ook kan je voor een medische keuring in Amsterdam terecht. Daarbij wordt jouw verkeersveiligheid beoordeeld zodat je veilig kan deelnemen aan het verkeer.

‘’Wij werken echt met een 100% slagingsgarantie. Slaag je niet in een keer, dan kun je kosteloos opnieuw een vrachtwagen cursus volgen’’

Vrachtwagenchauffeur opleiding Amsterdam

Wil je graag vrachtwagenchauffeur worden? Met de theoriecursussen van ABC Rijopleidingen heb je binnen no time jouw vrachtauto theorie op zak. Dan hoef je alleen nog het praktijkexamen te halen! Met ons uitgebreide contactennetwerk helpen wij je graag bij het vinden van een geschikte rijschool waar je de praktijk van het vak leert. Ook voor het vinden van een baan als chauffeur kunnen wij je helpen.

Liever het theorie examen voor het bus rijbewijs in Amsterdam halen? Dan kan je ook bij ABC Rijopleidingen terecht! Voor het bus theorie examen bieden wij ook cursussen in Amsterdam.

Dus ben je woonachtig in de omgeving Amsterdam? Meld je dan snel aan voor onze theoriecursus Amsterdam en rijd binnen no time rond als beroepschauffeur!

Aanmelden theorie

Nu ook Code95 vanaf €165,-

De makkelijkste en kortste weg naar Code95 met onze unieke lesmethode

Waarom ABC Rijopleidingen

  • Hoogste slagingspercentage van Nederland
  • Onze eigen unieke lesmethode
  • Grootste opleider van Nederland
  • Slagen voor één theorie onderdeel in één dag
  • Gratis cursus als het de eerste keer niet lukt
  • Locatie is op steenworp afstand van het CBR
  • Bij ons zijn geen wachttijden
HAAL SNEL JE VRACHTWAGEN THEORIE

Theorieopleidingen voor de vrachtwagen in 1 dag behalen

Bij ABC Rijopleidingen haal je binnen één dag je theorie-examen voor het rijbewijs C. Door onze doelgerichte methode is zeer geschikt voor iedereen met weinig tijd en richt zich op voorbeelden uit de praktijk. Wanneer je moeite hebt met de Nederlandse taal krijg je van ons 3 gratis cursussen vooraf aan het examen. Zo kun je extra energie in de theorie stoppen.

Theorie-examen RV1

Verkeer en Techniek

Het RV1 examen bestaat uit 50 meerkeuzevragen over verkeersregels, verkeersborden, verkeersinzichtelijk rijden, economisch- en milieubewust voertuiggebruik. Het technische gedeelte van dit examen behandelt onder andere de motor, het diesel- en brandstofsysteem, de koppeling, de versnellingsbak, de banden, het dashboard en preventief onderhoud.

Theorie-examen V2C

Administratie goederenvervoer

Het V2C examen bestaat uit 65 meerkeuzevragen over rij- en rusttijden, controleapparaat (tachograaf), laad- en lostechnieken, routeplanning, vervoersvergunningen, vrachtbrieven, voertuig- en bestuurdersdocumenten en handelingen bij ongevallen. Bij dit examen moet je minimaal 52 vragen goed beantwoorden.

Theorie-examen V3C

Administratie goederenvervoer voor code 95

Het laatste examen bestaat uit 3 voorbeeldsituaties met elk 15 vragen. In elke situatie wordt je kennis getoetst op basis van de theorie die je tijdens onze cursussen hebt geleerd. Van de 45 vragen moeten er minimaal 35 goed beantwoord worden.

Vragen of opmerkingen?   Neem contact op  • 085 - 065 3621
ABC Rijopleidingen

ABC Rijopleidingen staat voor eenvoudig, voordelig, snel en doelgericht je theorie halen voor de vrachtwagen.

Ruim 6375+ geslaagden gingen je voor.

Je vindt ons in deze steden
ABC Rijopleidingen Locaties
Amsterdam
Arnhem
Breda
Eindhoven
Groningen
Rijswijk (Den Haag)
Rotterdam
Utrecht
Zwolle
Contact

Hoofdkantoor
Steenplaetsstraat 20
2288 AA Rijswijk

Tel: 085 - 065 3621
Mail: info@abcrijopleidingen.nl
Whatsapp: