Specialist in Vrachtwagentheorie
Het hoogste slagingspercentage
van Nederland

Het hoogste slaginspercentage van Nederland

Theorieopleidingen voor de vrachtwagen

Haal bij ABC rijopleidingen je theorie-examen voor je rijbewijs C. ABC rijopleidingen heeft een eigen lesmethode ontwikkeld om jou in één dag te laten slagen. Onze methode is bijzonder geschikt voor iedereen die niet veel tijd heeft om te studeren of moeite heeft met geschreven taal. Wij geven de lessen aan de hand van voorbeelden en situaties die voor komen in de praktijk. Moeite met Nederlands? Dan krijg je van ons 3 gratis cursussen vooraf aan het examen. 

€75 pakketvoordeel

 

Theorie-examen RV1

Verkeer en Techniek

Het examen bestaat uit 50 meerkeuze vragen (A, B of C). De vragen zijn verdeeld in twee onderwerpen, 25 vragen gaan over verkeerssituaties en 25 vragen gaan over de techniek van vrachtauto’s. Om het examen te behalen moet je 40 vragen goed hebben.

Inhoudelijk gaat het examen over: verkeersregels, verkeersborden, verkeersinzichtelijk rijden, economisch- en milieubewust voertuiggebruik. Het technische gedeelte beslaat de motor, motoronderdelen, het motorsmeersysteem, diesel- en brandstofsysteem, de koppeling en de versnellingsbak. De banden, wielen, het dashboard, boordgereedschap en preventief onderhoud.

RV1 • Theoriecursus + CBR Examen €375,- incl. BTW Aanmelden →

Theorie-examen V2C

Administratie goederenvervoer

Het examen bestaat uit 50 meerkeuze vragen (A, B of C). De vragen gaan over de vervoerswetgeving, arbeidstijdenwetgeving, de lading zekeren en risico’s. Je moet 40 vragen goed beantwoorden om het examen te behalen.

Inhoudelijk gaat het examen over: rij- en rusttijden, controleapparaat (tachograaf), laad- en lostechnieken, routeplanning, vervoersvergunningen, vrachtbrieven, voertuig- en bestuurdersdocumenten en handelingen bij ongevallen.

V2C • Theoriecursus + CBR Examen €375,- incl. BTW Aanmelden →

Theorie-examen V3C

Administratie goederenvervoer voor code 95

Het examen bestaat uit 3 cases met elk 15 vragen. In elke situatie wordt je kennis getoetst op basis van de theorie die je hebt eigengemaakt. In totaal krijg je 45 vragen waarvan er 35 goed beantwoord moeten worden om te slagen voor het examen.

V3C • Theoriecursus + CBR Examen €375,- incl. BTW Aanmelden →

ABC Rijopleidingen

ABC Rijopleidingen staat voor eenvoudig, voordelig, snel en doelgericht je theorie halen voor de vrachtwagen.

Ruim 6375+ geslaagden gingen je voor.

U vindt ons in deze steden

ABC Rijopleidingen Locaties
Amsterdam
Arnhem
Breda
Eindhoven
Groningen
Rijswijk
Utrecht
Zwolle

Contact

Hoofdkantoor
Burgemeester Elsenlaan 321
2282 MZ Rijswijk

Tel: 085 - 065 3621
Mail: [email protected]
Whatsapp: