Het hoogste slagingspercentage
van Nederland

Specialist in Vrachtwagentheorie

cursus aanbieding

Theorieopleiding voor uw vrachtwagenrijbewijs C

Het theorie-examen voor het vrachtwagenrijbewijs C haal je bij ABC Rijopleidingen. Bij ons ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een geschikte en ervaren rijschool voor het behalen van de theorie voor het rijbewijs C.

Block1.Title

RV1

Verkeers & techniek
€375,-

Dit examen toetst de kennis van de verkeersregelgeving, verkeersinzicht en voertuigtechniek. Dit examen is verplicht voor rijbewijs C en D.

Lees meer

Block2.Title

V2C

Administratie goederenvervoer
€375,-

Dit examen toets de kennis van alle aspecten die te maken hebben met goederenvervoer. Dit examen is verplicht voor rijbewijs C1 en C met code 95.

Lees meer

Block3.Title

V3C

Administratie cases code 95
€375,-

Dit examen toetst de kennis van alle aspecten die te maken hebben met het goederenvervoer. Dit examen is verplicht voor rijbewijs C met de code 95.

Lees meer

Bekijk wat anderen van ons vinden

Er gingen je al 6375+ geslaagden voor. Wil je ook je vrachtwagen of bus theorie?
Doe dat bij ABC Rijopleidingen.

9/10
beoordelingen
op Klantenvertellen
5/5
beoordelingen
op Facebook
5/5
beoordelingen
op Google
In Company

Direct contact?

Telefoon 085 - 065 3621


Mail [email protected]
Whatsapp
ABC Rijopleidingen
Hoofdkantoor
Steenplaetsstraat 20
2288 AA Rijswijk

Nu ook Code95 vanaf €165,-

De makkelijkste en kortste weg naar Code95 met onze unieke lesmethode

Het hoogste slaginspercentage van Nederland

Onze methode is ook geschikt als je niet veel tijd heeft om te studeren of moeite heeft met de geschreven taal. Wij geven onze lessen aan de hand van voorbeelden en situaties die voorkomen in de praktijk.

Heb jij moeite met de Nederlandse taal? Dan krijg je van ons 3 gratis theorie cursussen voorafgaand aan het examen. Met deze extra aandacht slaag je zeker!

Waarom ABC Rijopleidingen

 • Hoogste slagingspercentage van Nederland
 • Onze eigen unieke lesmethode
 • Grootste opleider van Nederland
 • Slagen voor één theorie onderdeel in één dag
 • Gratis cursus als het de eerste keer niet lukt
 • Locatie is op steenworp afstand van het CBR
 • Bij ons zijn geen wachttijden

Landelijke dekking. Er is altijd een locatie bij jou in de buurt.

Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven, Groningen, Rijswijk, Utrecht en Zwolle

landelijke dekking

Veelgestelde vragen

Vind snel een antwoord op je vragen

 • Hoe lang ben ik bezig met de vrachtwagen theorie cursus?

  Wij bieden de mogelijkheid om per dag 1 onderdeel af te ronden. De vrachtwagen theorie bestaat uit 3 onderdelen. Theorie-examen RV1 (verkeer en techniek), Theorie-examen V2C (administratie goederenvervoer) en Theorie-examen V3C (administratie goederenvervoer voor code 95).

 • Wat als ik moeite heb met de Nederlandse taal?

  Wanneer je moeite hebt met de Nederlandse taal bieden wij de mogelijkheid om voorafgaand van het theorie examen 3 gratis cursussen te volgen voor extra begeleiding.

 • Ik wil beroepsmatig rijden, krijg ik ook de Code 95 bij mijn cursus?

  Wanneer je beroepsmatig wilt rijden heb je ook de Code 95 nodig. V3C theorie-examen is een aanvulling op het vak V2C – Administratie goederenvervoer en maakt deel uit van de basiskwalificatie rijbewijs c met Code 95 voor beroepsvervoer.

 • Wat bedoelt ABC Rijopleidingen met een unieke lesmethode?

  Wij geven de lessen aan de hand van voorbeelden en situaties die voorkomen in de praktijk. Zo leren wij je op een logische wijze de vragen te begrijpen. Daarnaast is onze methode bijzonder geschikt voor iedereen die niet veel tijd heeft om te studeren of moeite heeft met de Nederlands geschreven taal.

 • Waar kan ik praktijklessen volgen?

  ABC Rijopleidingen is op dit moment gespecialiseerd in theorie cursussen. Praktijklessen en baanbemiddeling laten we graag over aan andere specialisten. Mail ons en wij stellen ze graag aan je voor!

Haal snel je vrachtwagen theorie

Theorieopleidingen voor de vrachtwagen

Haal bij ABC Rijopleidingen je theorie-examen voor je rijbewijs C. ABC Rijopleidingen heeft een eigen lesmethode ontwikkeld om jou in één dag te laten slagen. Onze methode is bijzonder geschikt voor iedereen die niet veel tijd heeft om te studeren of moeite heeft met geschreven taal. Wij geven de lessen aan de hand van voorbeelden en situaties die voor komen in de praktijk. Moeite met Nederlands? Dan krijg je van ons 3 gratis cursussen vooraf aan het examen.

Theorie-examen RV1

Verkeer en Techniek
Het examen bestaat uit 50 meerkeuze vragen (A, B of C). De vragen zijn verdeeld in twee onderwerpen, 25 vragen gaan over verkeerssituaties en 25 vragen gaan over de techniek van vrachtauto’s. Om het examen te behalen moet je 40 vragen goed hebben. Inhoudelijk gaat het examen over: verkeersregels, verkeersborden, verkeersinzichtelijk rijden, economisch- en milieubewust voertuiggebruik. Het technische gedeelte beslaat de motor, motoronderdelen, het motorsmeersysteem, diesel- en brandstofsysteem, de koppeling en de versnellingsbak. De banden, wielen, het dashboard, boordgereedschap en preventief onderhoud.

Theorie-examen V2C

Administratie goederenvervoer
Het examen bestaat uit 65 meerkeuze vragen (A, B of C). De vragen gaan over de vervoerswetgeving, arbeidstijdenwetgeving, de lading zekeren en risico’s. Je moet 52 vragen goed beantwoorden om het examen te behalen. Inhoudelijk gaat het examen over: rij- en rusttijden, controleapparaat (tachograaf), laad- en lostechnieken, routeplanning, vervoersvergunningen, vrachtbrieven, voertuig- en bestuurdersdocumenten en handelingen bij ongevallen.

Theorie-examen V3C

Administratie goederenvervoer voor code 95
Het examen bestaat uit 3 cases met elk 15 vragen. In elke situatie wordt je kennis getoetst op basis van de theorie die je hebt eigengemaakt. In totaal krijg je 45 vragen waarvan er 35 goed beantwoord moeten worden om te slagen voor het examen.
Vragen of opmerkingen?   Neem contact op  • 085 - 065 3621

ABC Rijopleidingen

ABC Rijopleidingen staat voor eenvoudig, voordelig, snel en doelgericht je theorie halen voor de vrachtwagen.

Ruim 6375+ geslaagden gingen je voor.

U vindt ons in deze steden

ABC Rijopleidingen Locaties
Amsterdam
Arnhem
Breda
Eindhoven
Groningen
Rijswijk
Utrecht
Zwolle

Contact

Hoofdkantoor
Steenplaetsstraat 20
2288 AA Rijswijk

Tel: 085 - 065 3621
Mail: [email protected]
Whatsapp: