Wij vinden de vrachtwagen rijschool die bij jou past!

ABC Rijopleidingen staat garant voor het behalen van de theorie examens voor het groot rijbewijs. Na het behalen van het vrachtwagen theorie examen moeten er nog praktijklessen gevolgd worden en zullen jouw vaardigheden getoetst worden tijdens het praktijkexamen C.

Wij vinden het belangrijk dat jij na het behalen van je theorie examen goed voorbereid de weg op gaat en daarom hebben wij afspraken gemaakt en partnerschappen opgezet met vrachtwagen rijscholen die deze praktijklessen verzorgen. Afhankelijk van jouw woonplaats kunnen wij jou aanmelden bij een rijschool voor de vrachtwagen praktijklessen. Wanneer je ervoor kiest om je aan te melden via ABC Rijopleidingen bij één van onze partners dan levert dat jou 1 gratis rijles op.

 

€75 pakketvoordeel

 

Wij helpen jou bij het vinden van een baan als vrachtwagenchauffeur

Na het afronden van het praktijkexamen c voor het behalen van het vrachtwagen rijbewijs wil je natuurlijk het liefst gelijk aan de slag. Wij helpen jou graag verder met het vinden van een baan!

ABC Rijopleidingen heeft afspraken gemaakt met werkgevers voor het aanleveren van gemotiveerd personeel. Wanneer jij de opleiding van A tot Z bij ons gevolgd hebt, kunnen wij jou helpen met het krijgen van een baan bij één van onze partners.

Doordat wij aan onze partners hebben bewezen dat de kwaliteit van onze opleidingen leidt tot uitstekend opgeleide werknemers, hebben wij de mogelijkheid om jou te kunnen doorverwijzen.

Wil jij ook gebruik maken van onze hulp voor het vinden van een geschikte baan bij één van onze partners? Neem dan via onze website contact met ons op en wellicht kunnen wij jou plaatsen bij één van onze partners.

ABC Rijopleidingen

ABC Rijopleidingen staat voor eenvoudig, voordelig, snel en doelgericht je theorie halen voor de vrachtwagen.

Ruim 6375+ geslaagden gingen je voor.

U vindt ons in deze steden

ABC Rijopleidingen Locaties
Amsterdam
Arnhem
Breda
Eindhoven
Groningen
Rijswijk
Utrecht
Zwolle

Contact

Hoofdkantoor
Steenplaetsstraat 20
2288 AA Rijswijk

Tel: 085 - 065 3621
Mail: [email protected]
Whatsapp: