Wij vinden voor jou de beste praktijk vrachtwagen rijschool

ABC Rijopleidingen is niet zomaar een vrachtwagen opleider. Wij zorgen namelijk niet alleen dat jij binnen 1 dag met succes kan slagen voor jouw vrachtwagen theorie. Wij zetten ons ook in om jou te plaatsen bij de rijschool die perfect bij jou past. Wij hebben het grootste netwerk en contacten binnen de vrachtwagen branche. Met onze korte lijnen kunnen wij voor jou direct een eerste afspraak maken!

Een enorm voordeel is dat je via ons ook direct korting ontvangt als jij je aanmeld bij een vrachtwagen praktijk opleiding. Dit kan per rijschool verschillen, maar je ontvangt in ieder geval altijd 1 LES GRATIS. Dat is natuurlijk al een fijne binnenkomer wanneer je start met jouw vrachtwagen rijbewijs opleiding!

 

Wij helpen jou bij het vinden
van de juiste rijschool

 

€75 pakketvoordeel

 

Wij vinden het belangrijk dat jij na het behalen van je theorie examen goed voorbereid de weg op gaat en daarom hebben wij afspraken gemaakt en partnerschappen met vrachtwagen rijscholen opgezet die deze praktijklessen verzorgen. Afhankelijk van jouw woonplaats kunnen wij jou aanmelden bij een rijschool voor de vrachtwagen praktijklessen. Wanneer je ervoor kiest om je aan te melden via ABC Rijopleidingen, bij één van onze partners, dan levert dat jou in ieder geval 1 gratis rijles op.

In de opleiding tot vrachtwagenchauffeur kun je vooraf of na het behalen van je rijbewijs ook bij ons terecht voor een medische keuring rijbewijs en wanneer de code 95 is verlopen op het rijbewijs. Ieder 5 jaar kun je bij ABC rijopleidingen voordelig gebruik maken van code 95 nascholing.

Ontvang rijschool hulp

Vrachtwagen rijbewijs halen met baangarantie

Onze service stopt zelfs niet wanneer je rijbewijs al hebt gehaald. Wij zetten ons ook in om jou te helpen bij het vinden van jouw droombaan als vrachtwagenchauffeur!

ABC Rijopleidingen heeft afspraken gemaakt met werkgevers voor het aanleveren van gemotiveerd personeel. Zodra jij de theorie opleiding bij ABC hebt gevolgd, kunnen wij jou helpen met een leuke en uitdagende baan bij één van onze partners. Wij hebben aan onze partners bewezen dat de kwaliteit van onze opleidingen leidt tot uitstekend opgeleide werknemers.

 

Wij laten je na het halen van je rijbewijs niet in de steek! Wij vinden voor jou ook die baan.

Na het afronden van het praktijkexamen c voor het behalen van het vrachtwagen rijbewijs wil je natuurlijk het liefst gelijk aan de slag. Wij helpen jou dan ook graag verder met het vinden van een baan! Wil jij ook van deze unieke mogelijkheid gebruik maken? Neem dan contact met ons op en wie weet heb jij binnenkort al die baan!

Informatie en advies opvragen

Wil jij meer weten over onze theorie cursussen of heb jij vragen over onze beroepsopleidingen? Wij staan voor je klaar om jou te helpen, zodat jij ook het beoogde vrachtwagenrijbewijs kunt gaan halen.

 

Contact opnemen

ABC Rijopleidingen

ABC Rijopleidingen staat voor eenvoudig, voordelig, snel en doelgericht je theorie halen voor de vrachtwagen.

Ruim 6375+ geslaagden gingen je voor.

Je vindt ons in deze steden
ABC Rijopleidingen Locaties
Amsterdam
Arnhem
Breda
Eindhoven
Groningen
Rijswijk (Den Haag)
Rotterdam
Utrecht
Zwolle
Contact

Hoofdkantoor
Steenplaetsstraat 20
2288 AA Rijswijk

Tel: 085 - 065 3621
Mail: info@abcrijopleidingen.nl
Whatsapp: