ABC Rijopleidingen heeft allemaal afspraken gemaakt om jou verder te helpen,
na het halen van je theorie-examen!

ABC Vrachtwagen rijles bemiddeling

Wij van ABC Rijopleidingen vinden het belangrijk dat je goed voorbereidt de weg op gaat, daarom hebben wij afspraken gemaakt en partnerschappen opgezet met rijscholen die deze praktijklessen verzorgen. Daarom hebben wij alleen de allerbeste rijscholen geselecteerd, afhankelijk van je woonplaats kunnen wij je aanmelden bij een praktijkopleider. Aanmelden via ons levert je 1 gratis rijles op.

ABC & Baan bemiddeling

Wanneer jij je praktijkexamen hebt gehaald en je wilt graag direct aan de slag, dan kan ABC Rijopleidingen jou verder helpen. Wij hebben afspraken gemaakt met werkgevers. Deze werkgevers zoeken mensen zoals jou! Gemotiveerd personeel dat een opleiding van kwaliteit heeft genoten. Als jij bij ABC Rijopleidingen een opleiding van A tot Z hebt gevolgd dan kunnen wij, voor jou bemiddelen, bij onze partners voor een baan. Onze kwaliteit in het opleiden van mensen is voor onze partners bewezen en daarom krijgen wij het vertrouwen om jou te kunnen doorverwijzen. Hier zijn wij heel trots op en wij doen ons uiterste best voor onze partners en voor jou om de beste match te realiseren!

 

VELE GESLAAGDEN GINGEN JE VOOR!

Dit is wat de geslaagden over ons zeggen,
 • Issy Aklasse
  Wat een service zeg, top! in 3 dagen alle 3 delen geslaagd voor mijn vrachtwagentheorie. Alles was duidelijk en overzichtelijk! Jongens ga zo door! ABC Rijopleidingen is top!
  Issy Aklasse
 • Abdullah Can
  3 dagen gevolgd en 3 de examens geslaagd! Bedankt jongens voor de goeie uitleg! Echt een perfecte vrachtwagen theorieschool! Echt een aanrader voor iedereen!
  Abdullah Can
 • Ahmed Ezzat
  Deze opleiding is aan iedereen aan te raden! ABC Rijopleidingen doen het uitleggen en begrijpen zodat iedereen kan slagen. Heel erg bedankt ABC Rijopleidingen jullie hebben me super geholpen!
  Ahmed Ezzat
AANMELDEN THEORIE