Het hoogste slagingspercentage
van Nederland

Specialist in Vrachtwagentheorie

ABC is dé vrachtwagen rijbewijs opleiding

ABC is de grootste erkende opleider voor het behalen van je vrachtwagen rijbewijs in Nederland. Door heel het land wij diverse theoriecursussen aan chauffeursopleidingen om met succes te slagen voor je vrachtwagen theorie. Door onze efficiënte en succesvolle methode van lesgeven ben jij er zeker van dat je in een keer zal slagen voor je CBR theorie examen. Al ruim 10.000 geslaagden gingen jou voor.

ABC is daarom ook de meest gekozen opleiding voor mensen die ervan dromen om bus of vrachtwagenchauffeur te worden. Wil jij ook zonder moeite voordelig, snel en doelgericht jouw theoriecursussen behalen? Wij bieden op veel locaties onze vrachtwagen theorie cursussen aan. Bekijk direct de dichtstbijzijnde locatie en meld je aan voor een van onze cursussen.

Ben je geïnteresseerd, en heb je een aantal vragen over onze cursussen en mogelijkheden? Wij geven advies en er is altijd een behulpzame service medewerker die jouw vragen kan beantwoorden.

Let op, wijziging CBR!

Voordat je kunt starten met VM2-C of VM3-C, dien je eerst het RVM-1 te behalen

Block1.Title

RVM1
(voorheen RV1)

Verkeer & techniek
€375,-

Dit examen toetst de kennis van de verkeersregelgeving, verkeersinzicht en voertuigtechniek. Dit examen is verplicht voor rijbewijs C en D.

Block2.Title

VM2-C
(voorheen V2C)

Administratie goederenvervoer
€375,-

Dit examen toetst de kennis van alle aspecten die te maken hebben met goederenvervoer. Dit examen is verplicht voor rijbewijs C1 en C met code 95.

Block3.Title

VM3-C
(voorheen V3C)

Administratie cases code 95
€375,-

Dit examen toetst de kennis van alle aspecten die te maken hebben met het goederenvervoer. Dit examen is verplicht voor rijbewijs C met de code 95.

Bekijk wat anderen van ons vinden

Er gingen je al 6375+ geslaagden voor. Wil je ook je vrachtwagen of bus theorie?
Doe dat bij ABC Rijopleidingen.

9/10
beoordelingen
op Klantenvertellen
5/5
beoordelingen
op Facebook
5/5
beoordelingen
op Google
Vrachtwagen theorie in een klas
Direct contact?

Telefoon 085 - 065 3621


Mail info@abcrijopleidingen.nl
Whatsapp
ABC Rijopleidingen
Hoofdkantoor
Steenplaetsstraat 20
2288 AA Rijswijk

Nu ook Code95 vanaf €165,-

De makkelijkste en kortste weg naar Code95 met onze unieke lesmethode

Het hoogste slagingspercentage van Nederland

Onze methode is ook geschikt als je niet veel tijd heeft om te studeren of moeite heeft met de geschreven taal. Wij geven onze lessen aan de hand van voorbeelden en situaties die voorkomen in de praktijk.

Heb jij moeite met de Nederlandse taal? Dan krijg je van ons 3 gratis theorie cursussen voorafgaand aan het examen. Met deze extra aandacht slaag je zeker!

Waarom ABC Rijopleidingen

 • Hoogste slagingspercentage van Nederland
 • Onze eigen unieke lesmethode
 • Grootste opleider van Nederland
 • Slagen voor één theorie onderdeel in één dag
 • Gratis cursus als het de eerste keer niet lukt
 • Locatie is op steenworp afstand van het CBR
 • Bij ons zijn geen wachttijden

Vrachtwagen rijbewijs halen bij ABC

ABC is een erkende opleidingsorganisatie voor het halen van een vrachtauto rijbewijs, die graag een stapje extra doet. Wij zorgen er namelijk niet alleen voor dat jij slaagt voor je vrachtwagen theorie, maar begeleiden je ook nog verder bij zoeken van de juiste rijschool voor het behalen van je praktijk, met korting!

Wanneer je namelijk via ons een rijschool vindt is je eerste les bijvoorbeeld al gratis! Je kunt ervoor kiezen jouw theorie te behalen, voordat je praktijkexamen doet, maar dit is niet verplicht.

Zelfs als je jouw vrachtwagen rijbewijs c hebt gehaald kun je nog steeds op ons rekenen. Wij hebben namelijk een breed netwerk van partners, waarmee we zeer korte lijnen hebben en daarom jou kunnen voorstellen en introduceren bij diverse opdrachtgevers. Met de juiste papieren en een gezonde dosis inzet en motivatie kun jij daarom snel aan de slag!

Bedrijven die vrachtwagen rijbewijs betalen

Veel bedrijven investeren graag in hun medewerkers. Voor bedrijven die structureel in hun werknemers willen investeren voor het behalen van het vrachtwagen theorie bewijs, medische keuringen en voor nascholing komen wij graag in contact Ben jij een werkgever of leidinggevende en is dit voor jouw bedrijf mogelijk interessant? Neem dan vooral contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden en voordelen door. Ben je een werknemer? Stel ons dan voor aan jouw werkgever!

Vrachtwagen rijbewijs opleiding

Bij ABC Opleiding ontvang je de beste persoonlijke begeleiding, volgens een succesvolle ABC-methode, zodat jij met garantie gaat slagen voor jouw vrachtwagen rijbewijs theorie. Voor het vrachtwagenrijbewijs c kun je daarom het beste terecht bij ABC. Wij vertellen je precies wat je moet weten voor de theorie examens en helpen jou bij het vinden van de juiste vrachtwagen rijschool. Wil jij een betrouwbare vrachtwagen opleider met het allergrootste netwerk van bedrijven en partners en ben benieuwd wat de vrachtwagen rijbewijs kosten zijn? Meld je aan bij een van de opleidingscentra bij jou in de buurt. Wij hebben geen wachttijden en vaak kun je de volgende dag al terecht!

Heb je vragen? Neem dan eerst even contact met ons op.

Aanmelden vrachtwagen theorie

 

Landelijke dekking. Er is altijd een locatie bij jou in de buurt.

Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven, Groningen, Rijswijk, Utrecht en Zwolle

landelijke dekking
Veelgestelde vragen

Vind snel een antwoord op je vragen

 • Hoe lang ben ik bezig met de vrachtwagen theorie cursus?

  Wij bieden de mogelijkheid om per dag 1 onderdeel af te ronden. De vrachtwagen theorie bestaat uit 3 onderdelen. Theorie-examen RV1 (verkeer en techniek), Theorie-examen V2C (administratie goederenvervoer) en Theorie-examen V3C (administratie goederenvervoer voor code 95).

 • Wat als ik moeite heb met de Nederlandse taal?

  Wanneer je moeite hebt met de Nederlandse taal bieden wij de mogelijkheid om voorafgaand van het theorie examen 3 gratis cursussen te volgen voor extra begeleiding.

 • Ik wil beroepsmatig rijden, krijg ik ook de Code 95 bij mijn cursus?

  Wanneer je beroepsmatig wilt rijden heb je ook de Code 95 nodig. V3C theorie-examen is een aanvulling op het vak V2C – Administratie goederenvervoer en maakt deel uit van de basiskwalificatie rijbewijs c met Code 95 voor beroepsvervoer.

 • Wat bedoelt ABC Rijopleidingen met een unieke lesmethode?

  Wij geven de lessen aan de hand van voorbeelden en situaties die voorkomen in de praktijk. Zo leren wij je op een logische wijze de vragen te begrijpen. Daarnaast is onze methode bijzonder geschikt voor iedereen die niet veel tijd heeft om te studeren of moeite heeft met de Nederlands geschreven taal.

 • Waar kan ik praktijklessen volgen?

  ABC Rijopleidingen is op dit moment gespecialiseerd in theorie cursussen. Praktijklessen en baanbemiddeling laten we graag over aan andere specialisten. Mail ons en wij stellen ze graag aan je voor!

Vragen of opmerkingen?   Neem contact op  • 085 - 065 3621
ABC Rijopleidingen

ABC Rijopleidingen staat voor eenvoudig, voordelig, snel en doelgericht je theorie halen voor de vrachtwagen.

Ruim 6375+ geslaagden gingen je voor.

Je vindt ons in deze steden
ABC Rijopleidingen Locaties
Amsterdam
Arnhem
Breda
Eindhoven
Groningen
Rijswijk (Den Haag)
Rotterdam
Utrecht
Zwolle
Contact

Hoofdkantoor
Steenplaetsstraat 20
2288 AA Rijswijk

Tel: 085 - 065 3621
Mail: info@abcrijopleidingen.nl
Whatsapp: