Over Ons

ABC Rijopleidingen is opgericht in 2016 door drie specialisten. Ieder vanuit zijn eigen achtergrond. Samen kunnen wij jou eenvoudig, voordelig, snel en doelgericht helpen aan je vrachtwagen of bus theorie. Zo kan je met onze theoriecursussen en examens binnen de kortste keren aan de slag als chauffeur.

Wij vinden dat het theorie-examen onnodig moeilijk wordt gemaakt. Daarom hebben wij voor jou de ABC-formule ontwikkelt. Met deze unieke lesmethode kan je eenvoudig, efficiënt en doelgericht jouw vrachtwagen theorie of bus theorie halen. Met onze ABC-formule verwerken we voorbeelden en situaties uit de praktijk in onze lessen. Zo kan je de kennis direct koppelen aan de praktijk en leer op je logische wijze de vragen op het examen te begrijpen.

Je kan bij ons terecht voor:

Doordat je bij ons één theorie onderdeel per dag afrondt, slaag je binnen no time voor het theorie examen. Dus ook wanneer je weinig tijd hebt om te studeren is onze opleiding zeer geschikt. Zo kan je ook ons E-learning programma volgen. Daarbij volg je de cursussen vanuit huis op de momenten dat het jou schikt.

Moeite met de Nederlandse taal? Ook dat is bij ABC Rijopleidingen geen probleem. We bieden je dan graag de mogelijkheid om voorafgaand aan het theorie examen 3 gratis cursussen te volgen voor extra begeleiding.

Wij hebben locaties in het hele land. Haal je theorie in de steden:

  • Amsterdam
  • Arnhem
  • Breda
  • Eindhoven
  • Groningen
  • Rijswijk
  • Utrecht
  • Zwolle

Wij zijn specialist in bus en vrachtwagen theorie. Daar focussen wij ons volledig op. Maar ook voor de code 95 opleiding en nascholing kan je bij ons terecht. Hiermee kan je beroepsmatig aan de slag. Bovendien bieden wij de medische keuring aan zodat je je rijbewijs kunt verlengen en veilig kunt blijven deelnemen aan het verkeer.

Praktijklessen en baanbemiddeling laten we graag over aan andere specialisten. We beschikken over een uitgebreid netwerk met verschillende rijscholen en bedrijven waar je aan de slag kunt gaan. Mail ons en wij stellen ze graag aan je voor! Samen met jou kijken we welke rijschool of bedrijf het beste bij jou past.

 

ABC Rijopleidingen

ABC Rijopleidingen staat voor eenvoudig, voordelig, snel en doelgericht je theorie halen voor de vrachtwagen.

Ruim 6375+ geslaagden gingen je voor.

Je vindt ons in deze steden
ABC Rijopleidingen Locaties
Amsterdam
Arnhem
Breda
Eindhoven
Groningen
Rijswijk (Den Haag)
Rotterdam
Utrecht
Zwolle
Contact

Hoofdkantoor
Steenplaetsstraat 20
2288 AA Rijswijk

Tel: 085 - 065 3621
Mail: info@abcrijopleidingen.nl
Whatsapp: