Vrachtwagenchauffeur worden? Behaal het theorie examen!

vrachtwagenchauffeur worden 1

Ben jij iemand die graag achter het stuur zit en wil je daarmee ook nog eens een prima salaris verdienen? Dan is een baan als vrachtwagenchauffeur écht iets voor jou!

Het beroep vrachtwagenchauffeur is zeer afwisselend waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Je bent niet alleen fysiek bezig, maar hebt ook veel contact met klanten en collega’s. Het werk in de sector transport en logistiek is werk dat altijd doorgaat en waarbij jij nooit stil komt te zitten.

Maar waar moet je beginnen als je nog niet in het bezit bent van het benodigde rijbewijs?

Zet jouw eerste stap naar een baan als vrachtwagenchauffeur bij ABC Rijopleidingen

Wanneer je wilt gaan werken als vrachtwagenchauffeur dien je in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs C. Voordat je kunt beginnen aan het praktijkexamen dien je eerst jouw vrachtwagen theorie te behalen. Laten wij daar nou net gespecialiseerd in zijn!

Bij ABC Rijopleidingen zet jij daarmee de eerste stap voor de opleiding tot vrachtwagenchauffeur. Onze ervaren Rijopleiders hebben een unieke lesmethode ontwikkeld waarmee zij jou volledig klaar kunnen stomen voor het theorie examen.

Zeker wanneer jij al een geschikte werkgever op het oog hebt begrijpen wij dat je het liefst zo snel mogelijk in het bezit wilt zijn van het rijbewijs. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om elk benodigd theorie onderdeel binnen één dag te behalen.

En om het jou nog makkelijker te maken zitten wij gevestigd door heel Nederland! Zo heb je altijd een ervaren Rijopleider in de buurt.

vrachtwagenchauffeur worden?

Het theorie examen behaald? Wij verwijzen jou graag door naar onze partner praktijkopleiders!

Na het behalen van het theorie examen dien je ook nog het praktijk examen succesvol af te ronden. Omdat wij al jaren actief zijn in de rijopleidingen branché hebben wij een breed scala aan praktijkopleiders in ons netwerk opgebouwd.

Ben jij van plan snel aan de slag te gaan? Dan verwijzen wij jou heel graag door naar één van onze partners!

Niet alleen voor het opleiden van vrachtwagenchauffeurs maar ook voor bijvoorbeeld de code 95 nascholing ben je bij ons aan het juiste adres! Liever eerst persoonlijk contact? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Vrachtwagen theorie

ABC Rijopleidingen

ABC Rijopleidingen staat voor eenvoudig, voordelig, snel en doelgericht je theorie halen voor de vrachtwagen.

Ruim 6375+ geslaagden gingen je voor.

Je vindt ons in deze steden
ABC Rijopleidingen Locaties
Amsterdam
Arnhem
Breda
Eindhoven
Groningen
Rijswijk (Den Haag)
Rotterdam
Utrecht
Zwolle
Contact

Hoofdkantoor
Steenplaetsstraat 20
2288 AA Rijswijk

Tel: 085 - 065 3621
Mail: info@abcrijopleidingen.nl
Whatsapp: