Afwisselend werk? Dan wil jij vast buschauffeur worden!

bus chauffeur worden

Ben jij op zoek naar afwisselend en uitdagend werk? Dan is een baan als buschauffeur wellicht iets voor jou!

Werken als buschauffeur is een uitdagend beroep en een beroep waar iedere dag op jou gerekend wordt. Jij zorgt er elke dag weer voor dat jouw passagiers op tijd aankomen op de plaats van bestemming. Door kleine straatjes rijden en rekening houdend met andere weggebruikers is voor jou geen enkel probleem, je bent immers in het bezit van een rijbewijs D.

Dat lijkt nogal wat, maar gelukkig wordt je voordat jij aan het werk gaat als buschauffeur helemaal klaargestoomd tijdens het bus theorie examen!

Wanneer je buschauffeur wilt worden dien je namelijk eerst de opleiding tot buschauffeur succesvol af te ronden. Deze opleiding bestaan uit het behalen van meerdere theorie onderdelen, waarna het praktijkexamen wordt afgenomen.

Bij ABC Rijopleidingen richten we ons op de theorie onderdelen. Middels onze jarenlange ervaring in het lesgeven van de benodigde theorie, zijn wij dé opleider die jij zoekt om het theorie examen zo snel mogelijk te behalen. En met snel bedoelen we echt snel! Bij ons slaag je namelijk al binnen één dag voor een onderdeel.

buschauffeur

Theorie examen gehaald! Wat nu?

Gefeliciteerd! Je hebt het theorie examen behaald. Omdat wij zoals eerder gezegd al jarenlang ervaring hebben in het opleiden van buschauffeurs, hebben wij ook een breed scala aan praktijkopleiders en opdrachtgevers in ons netwerk opgebouwd. Omdat wij zeker weten dat je bij onze opdrachtgevers en praktijkopleiders aan het juiste adres bent, brengen wij jullie graag in contact!

Ben je uiteindelijk als buschauffeur aan de slag gegaan, en is jouw code 95 bijna verlopen? Dan staan wij uiteraard graag weer voor jou klaar!

Heb je vragen of wil je extra informatie ontvangen over één van onze opleidingen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen jou graag verder!

Bus theorie

ABC Rijopleidingen

ABC Rijopleidingen staat voor eenvoudig, voordelig, snel en doelgericht je theorie halen voor de vrachtwagen.

Ruim 6375+ geslaagden gingen je voor.

Je vindt ons in deze steden
ABC Rijopleidingen Locaties
Amsterdam
Arnhem
Breda
Eindhoven
Groningen
Rijswijk (Den Haag)
Rotterdam
Utrecht
Zwolle
Contact

Hoofdkantoor
Steenplaetsstraat 20
2288 AA Rijswijk

Tel: 085 - 065 3621
Mail: info@abcrijopleidingen.nl
Whatsapp: