De ABC heftruck cursus,
behaal theorie en praktijk
in 1 dag

Heftruck cursus volgen bij ABC Rijopleidingen

Zoek je een heftruck opleiding waarbij je in één dag je certificaat behaalt? Bij ABC Rijopleidingen hebben we een eendaagse cursus waarmee je in één keer je heftruckcertificaat zal halen. Volg onze heftruck opleiding en ga als gekwalificeerde heftruckchauffeur aan de slag. ABC is al een groot aantal jaren de opleider voor vrachtwagen theorie en bus theorie zijn we ook erkende opleider voor het behalen van heftruck theorie en praktijk.

Erkende landelijke heftruck opleiding

De heftruck opleiding duurt slechts één dag. Onze docenten zorgen met de ABC lesmethode dat je helemaal klaargestoomd wordt voor het examen. Hoewel de opleiding vooral praktijkgericht is krijg je ook een stuk theorie. Beide onderdelen zijn gericht op het examen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.


Onze heftruck opleiding heeft 100% slaaggarantie. Lukt het niet de eerste keer? Dan krijg je van ons een gratis cursus zodat het de tweede keer wel lukt! De opleiding kost 175 euro (exclusief btw) in plaats van 250 euro.

Meld je hieronder aan voor de cursus of voor het verlengen
van je certificaat

Block1.Title

Heftruck

Heftruck certificaat
Theorie + Praktijk in 1 dag

Nu van €250,- voor €175,-

De heftruck cursus toetst je theoretische kennis en vaardigheden voor het besturen van de heftruck. Met het certificaat kun je aantonen dat je veilig en bekwaam de heftruck kunt besturen

Block2.Title

Reachtruck

Reachtruck certificaat
Theorie + Praktijk in 1 dag

Nu van €250,- voor €175,-

De reachtruck cursus toetst je theoretische kennis en vaardigheden voor het besturen van de reachtruck. Door het certificaat te behalen toon je aan dat je bekwaam bent om veilig de reachtruck te besturen.

Totaalpakket

€5,- korting op totaal
Reachtruck + Heftruck

€345,-

Meld je aan voor het combipakket waarbij je zowel de heftruck als reachtruck cursus volgt tegen een voordelige prijs. Met onze opleiding slaag je gegarandeerd en kun je aantonen dat je de heftruck en de reachtruck vakbekwaam kunt besturen.

Bekijk wat anderen van ons vinden

Er gingen je al 6375+ geslaagden voor. Wil je ook je heftruck certificaat?
Doe dat bij ABC Rijopleidingen.

9/10
beoordelingen
op Klantenvertellen
5/5
beoordelingen
op Facebook
5/5
beoordelingen
op Google
Direct contact
Direct contact?

Telefoon 085 - 065 3621


Mail info@abcrijopleidingen.nl
Whatsapp
ABC Rijopleidingen
Hoofdkantoor
Steenplaetsstraat 20
2288 AA Rijswijk

Nu ook Code95 vanaf €165,-

De makkelijkste en kortste weg naar Code95 met onze unieke lesmethode

Het hoogste slagingspercentage van Nederland

Met de ABC lesmethode slaag je gegarandeerd. Onze cursussen zijn gericht op de examens zodat je niet voor verrassingen komt te staan en in één keer slaagt. Lukt het niet de eerste keer? Je krijgt dan een gratis cursus zodat je de tweede keer wel slaagt!

Bovendien zijn de heftruck en reachtruck certificaten 6 jaar geldig, in plaats van 5. Zo heb jij langer plezier van jouw certificaat en hoef je deze minder snel te verlengen.

Heftruck cursus in een klas

Opleiding heftruckchauffeur particulier of incompany

Wanneer je heftruckchauffeur wilt worden is het behalen van je heftruck certificaat zeker aan te raden. Daarnaast kun je direct je reachtruck certificaat behalen. Een heftruckcertificaat is niet verplicht, maar hiermee kan jij aan je werkgever aantonen dat je gekwalificeerd bent om een heftruck te besturen. Het is namelijk voor je werkgever wel verplicht om aan de Arbo wetgeving te bewijzen dat jij vakbekwaam bent. Met een heftruckcertificaat is dit eenvoudig aan te tonen. 

Meer weten over het heftruckcertificaat en de incompany mogelijkheden? Lees hier meer over op onze heftruckopleiding pagina. Meld je als bedrijf aan en ontdek de voordelen!

Heftruckcertificaat halen

Heftruck opleiding voordelen van ABC

  • Uniek: 6 jaar verlenging i.p.v. 5 jaar
  • Incompany groepslessen op locatie bij de klant
  • Behaal theorie + praktijk in 1 dag
  • Ervaren en vakbekwame Instructeurs
  • Succesvolle alles in 1 lesmethode
  • Altijd plek, geen wachttijden
  • Grootste opleider in Nederland
  • Gratis extra cursus bij niet slagen

Heftruck rijbewijs halen

Je heftruckcertificaat halen is bij ABC Rijopleidingen heel eenvoudig. In de ochtend volg je een theoriecursus, gevolgd door een stukje praktijk en ‘s middags doe je het examen. Tijdens het examen worden zowel je theoretische kennis als praktische vaardigheden getest. Onze instructeurs zorgen dat je voor beide onderdelen goed voorbereid bent.

Wanneer je het heftruck certificaat hebt behaald is deze zes jaar geldig in plaats van vijf jaar. Zo heb je nog langer plezier van je rijbewijs en hoef je deze minder snel te verlengen.

Heftruck examen halen bij ABC Rijopleidingen?

Onze heftruck opleiding is voor iedereen geschikt, ongeacht je ervaring. Je kan al vanaf 16 jaar de heftruck cursus volgen. Wanneer je het certificaat hebt behaald mag je onder toezicht in een heftruck rijden. Vanaf 18 jaar mag je met het certificaat zelfstandig aan de slag.

Je kan de heftruckopleiding in heel Nederland volgen. We hebben maar liefst 9 locaties door het hele land, ook bij jou in de buurt. Bekijk de beschikbare cursusdata en schrijf je in! Bij ons zijn er geen wachttijden en is er altijd een plekje voor jou om de cursus te volgen.


Meld je aan!

Vragen of opmerkingen?   Neem contact op  • 085 - 065 3621
ABC Rijopleidingen

ABC Rijopleidingen staat voor eenvoudig, voordelig, snel en doelgericht je theorie halen voor de vrachtwagen.

Ruim 6375+ geslaagden gingen je voor.

Je vindt ons in deze steden
ABC Rijopleidingen Locaties
Amsterdam
Arnhem
Breda
Eindhoven
Groningen
Rijswijk (Den Haag)
Rotterdam
Utrecht
Zwolle
Contact

Hoofdkantoor
Steenplaetsstraat 20
2288 AA Rijswijk

Tel: 085 - 065 3621
Mail: info@abcrijopleidingen.nl
Whatsapp: