Binnen 1 dag je heftruck certificaat!

Met 100% slaaggarantie.

Heftruck certificaat nodig? Behaal deze bij ABC Rijopleidingen

Op zoek naar een opleiding waar je binnen no time je heftruckcertificaat behaalt? Volg de heftruck cursussen van ABC Rijopleidingen en slaag gegarandeerd! Onze heftruck opleidingen zijn zo ingericht dat je helemaal klaargestoomd wordt voor het examen zodat je deze zeker haalt. Bij ABC Rijopleidingen heb je in één dag je heftruckcertificaat op zak.

Heftruck certificaat halen

Wanneer je de heftruck opleiding bij ons volgt heb je 100% slagingsgarantie. Met onze alles-in-een lesmethode zorgen we ervoor dat je goed voorbereid bent op het examen. Haal je deze niet in één keer? Geen zorgen, we geven je een gratis cursus zodat het de tweede keer wel lukt.

Naast onze slaaggarantie is je behaalde heftruck rijbewijs ook nog eens 6 jaar geldig in plaats van 5 jaar. Zo kan je langer van je rijbewijs profiteren en hoef je minder snel je certificaat te verlengen. Ook kun je bij ons je reachtruck diploma behalen.

Ook je heftruckcertificaat halen? Bekijk de beschikbare cursusdata en schrijf je in. Bij ons zijn nooit lange wachttijden en is er altijd een plek om de cursus te volgen. Bovendien kan je onze heftruck cursussen door heel Nederland volgen. Ook bij jou in de buurt!

Meld je hieronder aan voor de cursus of voor het verlengen
van je certificaat

Block1.Title

Heftruck

Heftruck certificaat
Theorie + Praktijk in 1 dag

Nu van €250,- voor €175,-

De heftruck cursus toetst je theoretische kennis en vaardigheden voor het besturen van de heftruck. Met het certificaat kun je aantonen dat je veilig en bekwaam de heftruck kunt besturen

Block2.Title

Reachtruck

Reachtruck certificaat
Theorie + Praktijk in 1 dag

Nu van €250,- voor €175,-

De reachtruck cursus toetst je theoretische kennis en vaardigheden voor het besturen van de reachtruck. Door het certificaat te behalen toon je aan dat je bekwaam bent om veilig de reachtruck te besturen.

Totaalpakket

€5,- korting op totaal
Reachtruck + Heftruck

€345,-

Meld je aan voor het combipakket waarbij je zowel de heftruck als reachtruck cursus volgt tegen een voordelige prijs. Met onze opleiding slaag je gegarandeerd en kun je aantonen dat je de heftruck en de reachtruck vakbekwaam kunt besturen.

Bekijk wat anderen van ons vinden

Er gingen je al 6375+ geslaagden voor. Wil je ook je heftruck certificaat?
Doe dat bij ABC Rijopleidingen.

9/10
beoordelingen
op Klantenvertellen
5/5
beoordelingen
op Facebook
5/5
beoordelingen
op Google
Direct contact
Direct contact?

Telefoon 085 - 065 3621


Mail info@abcrijopleidingen.nl
Whatsapp
ABC Rijopleidingen
Hoofdkantoor
Steenplaetsstraat 20
2288 AA Rijswijk

Nu ook Code95 vanaf €165,-

De makkelijkste en kortste weg naar Code95 met onze unieke lesmethode

Het hoogste slagingspercentage van Nederland

Met de ABC lesmethode slaag je gegarandeerd. Onze cursussen zijn gericht op de examens zodat je niet voor verrassingen komt te staan en in één keer slaagt. Lukt het niet de eerste keer? Je krijgt dan een gratis cursus zodat je de tweede keer wel slaagt!

Bovendien zijn de heftruck en reachtruck certificaten 6 jaar geldig, in plaats van 5. Zo heb jij langer plezier van jouw certificaat en hoef je deze minder snel te verlengen.

Heftruck cursus in een klas

Heftruckcertificaat op locatie (incompany)

Wil je als werkgever jouw werknemers het heftruck certificaat laten behalen? Via onze incompany regeling komen we bij jou op locatie om de heftruck cursus te geven. Dan zorgen we dat al je werknemers in één keer het certificaat halen en vakbekwaam de heftruck kunnen besturen.

Naast de heftruck opleiding kunnen je jouw werknemers ook onze reachtruck cursus laten volgen. Onze reachtruck opleiding is net zoals de heftruck opleiding in één dag te volgen voor € 175,- euro. Bekijk ook eens onze opleidingen voor vrachtwagen theorie en bus theorie of neem contact op om de mogelijkheden voor samenwerkingen te bespreken.

Heftruck opleiding voordelen van ABC

  • Uniek: 6 jaar verlenging i.p.v. 5 jaar
  • Incompany groepslessen op locatie bij de klant
  • Behaal theorie + praktijk in 1 dag
  • Ervaren en vakbekwame Instructeurs
  • Succesvolle alles in 1 lesmethode
  • Altijd plek, geen wachttijden
  • Grootste opleider in Nederland
  • Gratis extra cursus bij niet slagen

Is een heftruck certificaat verplicht?

Wanneer je voor je werk een heftruck of vorkheftruck moet besturen is het wel zo handig om een heftruck opleiding te volgen. Hiermee behaal je direct het certificaat en kan je zelfstandig en bekwaam aan de slag. 

Het hebben van een heftruckcertificaat is niet verplicht maar het is wel aan te raden om deze te behalen. Hiermee kan je aan je werkgever laten zien dat je gekwalificeerd bent om in een heftruck te mogen rijden. Dit is voor de werkgever ook handig aangezien ze hiermee gemakkelijk aan de Arbowetgeving kunnen aantonen dat jij als werknemer bevoegd bent om een heftruck te besturen.

Heftruckcertificaat halen in 1 dag

Bij ABC Rijopleidingen hanteren we onze succesvolle alles-in-een lesmethode. Deze is doelgericht ingesteld op het examen zodat je deze gegarandeerd haalt. Bovendien haal je het certificaat hierdoor in één dag en kan je direct aan de slag met de heftrucks.

Je krijgt ‘s ochtends eerst de theorie, gevolgd door een praktijkles. Vervolgens doe je een kort examen waarna je jouw certificaat voor de heftruck hebt behaald en kan aantonen dat je vakbekwaam bent.

Heftruck certificaat kosten

Je volgt onze heftruck cursus voor 175 euro (exclusief btw), dit was voorheen 250 euro. Bovendien is het certificaat 6 jaar geldig (in plaats van 5). Hierdoor hoef je deze minder snel te verlengen en heb je er langer profijt van.


Meld je aan

Vragen of opmerkingen?   Neem contact op  • 085 - 065 3621
ABC Rijopleidingen

ABC Rijopleidingen staat voor eenvoudig, voordelig, snel en doelgericht je theorie halen voor de vrachtwagen.

Ruim 6375+ geslaagden gingen je voor.

Je vindt ons in deze steden
ABC Rijopleidingen Locaties
Amsterdam
Arnhem
Breda
Eindhoven
Groningen
Rijswijk (Den Haag)
Rotterdam
Utrecht
Zwolle
Contact

Hoofdkantoor
Steenplaetsstraat 20
2288 AA Rijswijk

Tel: 085 - 065 3621
Mail: info@abcrijopleidingen.nl
Whatsapp: