Code 95 Nascholing

Waarom kiezen voor ABC Rijopleidingen?

 1. Simpel en eenvoudig we hebben de makkelijkste modules samengesteld!
 2. Totaalpakket, met mogelijkheid voor e-learning voor maar €899,-
 3. Klassikale uren in de avond, dus geen vrije dagen van werk nodig
 4. Korte termijn beschikbaarheid
 5. Op locatie mogelijk voor bedrijven
 6. Ook losse modules kunnen gevolgd worden

Meer weten over code 95?

Code 95 Nascholing bij ABC Rijopleidingen

De basis van het vrachtwagen rijbewijs behaal je bij het afrijden, na slagen moet je binnen vijf jaar de code 95 halen indien je beroepsmatig wilt gaan rijden. Dit doe je door 35 uur nascholing waarvan 1 dag 7 uur praktijk. De code 95 is zowel klassikaal als via e-learning te behalen.

Verloopt je rijbewijs in 2020, 2021, 2022 of 2023 dan raden wij aan om je medisch te laten keuren en je rijbewijs te laten verlengen, mits je 35 uur verplichte nascholing afgerond hebt. Daarvan moeten zeven uren praktijktraining zijn geweest.

E-learning bij ABC Rijopleidingen

Er kan natuurlijk klassikaal een cursus gevolgd worden maar er is ook de keuze voor E-learning. Wanneer je ervoor kiest de code 95 via E-learning te halen betekent dit dat een groot deel thuisstudie is, je volgt namelijk per onderdeel 4 uur online thuisstudie en 3 uur klassikaal. dit doe je in totaal vijf keer. Door de vijf onderdelen waarvan een praktijk te hebben gevolgd kom je op 35 uur. Dit is voldoende om de code 95 aan te vragen. Er zijn vele onderdelen die gevolgd kunnen worden, om het eenvoudig te maken hebben wij de makkelijkste geselecteerd, hierdoor kun je snel, eenvoudig en in de avonduren de code 95 halen.

Code 95 incompany met ABC Rijopleidingen

Voor werkgevers en groepen chauffeurs binnen bedrijven is er de mogelijkheid om de code 95 incompany te volgen. Hierbij komen wij op locatie en wordt er klassikaal de code 95 gevolgd.

VELE GESLAAGDEN GINGEN JE VOOR!

Dit is wat de geslaagden over ons zeggen,
 • Issy Aklasse
  Wat een service zeg, top! in 3 dagen alle 3 delen geslaagd voor mijn vrachtwagentheorie. Alles was duidelijk en overzichtelijk! Jongens ga zo door! ABC Rijopleidingen is top!
  Issy Aklasse
 • Abdullah Can
  3 dagen gevolgd en 3 de examens geslaagd! Bedankt jongens voor de goeie uitleg! Echt een perfecte vrachtwagen theorieschool! Echt een aanrader voor iedereen!
  Abdullah Can
 • Ahmed Ezzat
  Deze opleiding is aan iedereen aan te raden! ABC Rijopleidingen doen het uitleggen en begrijpen zodat iedereen kan slagen. Heel erg bedankt ABC Rijopleidingen jullie hebben me super geholpen!
  Ahmed Ezzat
AANMELDEN THEORIE