Over ons

ABC Rijopleidingen is opgericht in 2016 door 3 specialisten. Ieder vanuit zijn eigen achtergrond. Samen kunnen wij jou eenvoudig, voordelig, snel en doelgericht helpen aan je vrachtwagentheorie.

ABC Rijopleidingen staat voor eenvoudig, voordelig, snel en doelgericht je theorie halen voor de vrachtwagen. Wij vinden dat het theorie-examen vrachtwagen onnodig moeilijk wordt gemaakt, daarom hebben wij voor jou de ABC-formule ontwikkelt.

Wij zijn specialist in vrachtwagentheorie, daar focussen wij ons volledig op. Hierdoor hebben we tot nu toe ruim 2000 kandidaten succesvol geholpen aan de vrachtwagentheorie.

Praktijklessen en baan bemiddeling laten we graag over aan andere specialisten. Mail ons en wij stellen ze graag aan je voor!

VELE GESLAAGDEN GINGEN JE VOOR!

Dit is wat de geslaagden over ons zeggen,
 • Issy Aklasse
  Wat een service zeg, top! in 3 dagen alle 3 delen geslaagd voor mijn vrachtwagentheorie. Alles was duidelijk en overzichtelijk! Jongens ga zo door! ABC Rijopleidingen is top!
  Issy Aklasse
 • Abdullah Can
  3 dagen gevolgd en 3 de examens geslaagd! Bedankt jongens voor de goeie uitleg! Echt een perfecte vrachtwagen theorieschool! Echt een aanrader voor iedereen!
  Abdullah Can
 • Ahmed Ezzat
  Deze opleiding is aan iedereen aan te raden! ABC Rijopleidingen doen het uitleggen en begrijpen zodat iedereen kan slagen. Heel erg bedankt ABC Rijopleidingen jullie hebben me super geholpen!
  Ahmed Ezzat
AANMELDEN THEORIE